Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

A fost stabilit noul pretendent la titlul Universal deținut de Roman Reigns

Se pare că Sami Zayn este noul pretendent la titlul Universal deținut de ”Tribal Cheif” Roman Reigns. Zayn, a obținut această șansă după ce a câștigat un meci de tipul Black Friday Battle Royal în Main Event-ul SmackDown-ului de seara trecută. Oficialii nu au anunțat când va avea loc meciul lui Sami pentru titlu, dar următorul Pay-Per-View, intitulat WWE Day 1, se va desfășura pe 1 ianuarie în Atlanta, GA, așa că probabli vom vedea meciul atunci. Zayn, s-a furișat și l-a eliminat pe Jeff Hardy atunci când părea că Hardy a câștigat meciul, însă crainicii au menționat că Sami nu a fost niciodată eliminat din BFBR.

După meci, Kaya Braxton, a anunțat că suspendarea lui Brock Lesnar a fost ridicată iar el va fi prezent la SmackDown-ul de săptămâna viitoare.

De asemenea, WWE indică un viitor meci între Drew McIntyre vs. Reigns, deoarece McIntyre a venit către ring înainte de începerea meciului, fiind vizibil supărat că a fost exclus din el.

Participanții care au lucrat în meciul Black Friday Battle Royal, sunt: Drew Gulak, Viking Raiders, Mansoor, T-Bar, Los Lotharios, Sami Zayn, Jinder Mahal, Shanky, Ricochet, Jeff Hardy, Rick Boogs, Cesaro, Sheamus, Ridge Holland, Happy Corbin și Madcap Moss.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages