Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

A fost Jeff Hardy concediat vreodată de WWE?

Jeff Hardy, este unul dintre cei mai atletici wrestleri ai WWE. Fostul campion World Heavyweight a fost loial companiei lui Vince McMahon și continuă să fie un superstar de top în SmackDown.

În ciuda faptului că nu se află în peisajul unui titlu major, Jeff, a primit un push în brand-ul albastru. Recent, el a fost aproape să devină pretendentul #1 la centura Universală deținută de Roman Reigns, dar, în cele din urmă, nu s-a întâmplat acest lucru.

Cu toate acestea, cariera incredibilă a lui Hardy a avut câteva intemperii. Jeff Hardy, a avut probleme cu legea, ceea ce a dus la concedierea lui din WWE.

Deci, da, Jeff Hardy, a fost concediat de WWE pe 22 aprilie 2003. Motivele concedierii sale fiind: Comportamentul neadecvat, Consumul de droguri, Refuzul de a merge la dezintoxicare, Performanțe scăzute constant în ring, Neprezentarea la locul de muncă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages