Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

A fost dezvăluită locația PPV-ului WWE Day 1 de anul viitor

Prima ediție a Pay-Per-View-ului WWE Day 1 nu a decurs conform planului, deoarece Campionul Universal Roman Reigns a fost nevoit să renunțe la rematch-ul programat împotriva lui Brock Lesnar din cauza virusului Covid-19.

Oficialii au trebuit să modifice card-ul chiar în ziua evenimentului, adăugându-l pe Lesnar în meciul pentru titlul WWE care a fost de tipul Fatal 5-Way cu Big E, Seth ”Freakin” Rollins, Kevin Owens și Bobby Lashley. În cele din urmă, ”The Beast Incarnate” a ajuns să câștige centura.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsleetter că al doilea PPV WWE Day 1 este din nou programat pe 1 ianuarie 2023 în Atlanta, Georgia, la State Farm Arena.

Meltzer a menționat că motivul pentru care compania revine în oraș al doilea an consecutiv se datorează faptului că foarte mulți turiști sunt acolo de Revelion. Show-ul de anul acesta a avut disponibile 11.213 de bilete din care 10.300 au fost vândute.

Președintele WWE, Nick Khan, a venit cu ideea acestui show care este privit drept eveniment major, precum WrestleMania, Royal Rumble, Survivor Series și Money in the Bank.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages