WWEWWE PPVWWE SmackDown

A fost confirmat primul meci de la WrestleMania:Backlash 2022

WWE a confirmat faptul că Charlotte Flair își va apăra titlul feminin din SmackDown împotriva lui Ronda Rousey într-un meci de tipul ”I Quit” la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash pe 8 mai.

Acesta este de fapt, un rematch între cele două, după ce Flair a învins-o pe Ronda la WrestleMania 38, în ciuda faptului că Rousey era favorită pentru câștigarea meciului. Oficialii au considerat că, Charlotte trebuia să obțină victoria pentru a continua feud-ul.

În cadrul SmackDown-ului din această săptămână, Ronda Rousey a abordat înfrângerea ei la Mania 38, provocând-o pe Flair la un rematch cu stipulația respectivă. Inițial, Charlotte i-a spus să stea la rând.

Momentan, nu au fost anunțate alte meciuri pentru viitorul eveniment al companiei, WrestleMania:Backlash, dar sunt promovate superstaruri de top precum Brock Lesnar, Becky Lynch și Campionul WWE & Universal Roman Reigns.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !