AlumniWWE

A fost anunțată prima apariție a lui Braun Strowman în urma concedierii din WWE

Braun Strowman, al cărui nume real este Adam Scherr, va avea prima apariție de când a fost concediat din WWE. Fostul campion Universal va fi prezent la evenimentul SuperSlam 3 al QPW, conform lui Michael Morales Torres, de la Lucha Libre Online.

S-a menționat că negocierile au fost făcute direct de președintele QPW, Ali Al-Marafi, iar contractul între cele două părți va fi semnat oficial în septembrie.

Respectivul eveniment va avea loc pe 26 februarie 2022 la Lausail Sports Arena din Doha, Qatar. De asemenea, vor fi prezenți și Bret Hart, Booker T, Sting, Eric Bischoff, John Moxley, The Nation of Domination (Mark Henry, Ron Simmons & The Godfather) și mulți alții.

Strowman a fost concediat din WWE în iunie datorită reducerilor bugetare și va putea să semneze cu alte promoții începând de marți, 31 august 2021.

Desi Mark Henry a spus că ar dori să-l vadă pe „The Monster Among Men” în AEW, cei din WWE ar fi interesați să-l readucă pe Braun în companie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !