Sustineti InRing.Ro
AEW

A fost anunțat un nou debut important în AEW

Președintele All Elite Wrestling, Tony Khan, este foarte prezent în mediul online și se folosește foarte des de rețelele de socializare pentru a informa fanii despre ce va urma, iar acesta a fost cazul și după cea mai recentă ediție a AEW Rampage.

După episodul de vinerea aceasta al Rampage, Khan a postat pe Twitter un mesaj în care anunță că la Dynamite-ul de vinerea viitoare vom avea parte de un nou debut important, fiind vorba de un wrestler care va treci prin “The Forbidden Door”. Mai mult decât atât, la scurt timp după acel mesaj, TK a mai postat unul în care a notat că “The Forbidden Door” poate fi deschisă pentru orice wrestler din orice companie, indiferent că se află sau nu într-o relație bună cu AEW, ba chiar pot să trântească ușa în nas fostei companii.

Într-o a treia postare făcută de președintele AEW pe Twitter, Tony Khan anunță Isiah Kassidy din A.H.F.O. și-a câștigat la Rampage șansa la un meci de calificare în ladder match-ul Face of The Revolution, care are ca miză un meci pentru titlul TNT, iar oponentul său va debuta miercuri și va semna un contract cu compania.

TK a încheiat seria de postări despre acest subiect clarificând într-un al patrulea mesaj că oponentul lui Kassidy și wrestlerul care va trece prin “The Forbidden Door” este unul și același, iar miercuri va intra pe ușă, va semna contractul, apoi va trânti ușa în urma sa.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages