Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE PPVWWE SmackDown

A fost anunțat Main Event-ul de la WrestleMania 37

Daniel Bryan s-a înfruntat cu Roman Reigns într-un meci pentru titlul WWE Universal la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din acest an. Confruntarea dintre cei doi a avut loc imediat după ce Bryan a câștigat meciul Elimination Chamber și astfel, a obținut o șansă la centura Universală.

Meciul a început cu Reigns care voia să execute un „Spear” dar Bryan a contracarat într-un YES Lock. „The Big Dog” a ieșit din manevra de submission a lui Daniel apoi l-a atacat brutal. Roman l-a prins apoi pe Bryan în „Guillotine Choke”, punând capăt meciului și păstrându-și titlul.

Daniel Bryan nu a cedat lovind podeaua, dar arbitrul a cerut încheierea meciului pentru că a leșinat. După meci, în timp ce Reigns sărbătorea victoria, Edge a apărut în ring și l-a executat cu un „Spear” apoi a făcut semn către logo-ul WrestleMania 37.

Drept urmare, este oficial! Main Event-ul celui mai important eveniment anual din WWE, WrestleMania care a ajuns la ediția cu numărul 37, va fi un meci între Edge vs. Roman Reigns pentru titlul Universal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages