Sustineti InRing.Ro
WWE

A fost adăugat încă un termen pe lista de cuvinte interzise a lui Vince McMahon

Fanii consacrați ai Pro Wrestling-ului știu că există anumite cuvinte pe care superstarurile și crainicii nu au voie să le rostească la WWE TV. La episodul RAW-ului din această săptămână, a avut loc un segment tip promo între Mustafa Ali, The Miz și Campionul United States, Theory. Theory a spus că mentorul său, Vince McMahon, a fost de acord să-i ofere lui Ali un meci mai târziu în cadrul show-ului. A fost menționat faptul că meciul ”va fi fără titlu pus în joc”.

Theory și The Miz l-au învins pe Ali într-un meci de tipul Handicap în mai puțin de 3 minute, atunci când The Miz a executat ”Skull Crushing Finale”. După meci, Theory și Miz s-au dus pe rampă și au făcut un selfie.

Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Radio că ”non-title” se află pe lista de cuvinte interzise în WWE. Meltzer a spus: ”Ei bine, superstarurile nu pot spune non-title. Este un termen interzis.”

Anul trecut, am precizat lista cuvintelor interzise din 2020 care nu-i plac lui Vince. Printre acești termeni se enumeră: sânge, strangulare, centură, curea, divă, lovitură în cap, traumă, kayface, house show și DQ.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages