Sustineti InRing.Ro
WWE

3 meciuri pentru titluri anunțate pentru WWE Live Event-urile din Londra și Paris

WWE revine în Marea Britanie la sfârșitul acestei luni și a început să promoveze meciurile pe care fanii prezenți le vor vedea. Compania va organiza show-uri în perioada 28 aprilie – 1 mai în Newcastle la Utilita Arena, Londra, The O2, Paris la Accor Arena și Leipzig la Quarterback Immobilien Arena.

Meciurile promovate la show-urile din Paris și Londra sunt:

WWE & Universal Championship Match:
Roman Reigns (c) vs. Drew McIntyre

SmackDown Women’s Championship Match:
Charlotte Flair (c) vs. Ronda Rousey

Champions vs. Champions Match:
RK-Bro (RAW Tag Team Champions) vs. The Usos (SmackDown Tag Team Champions)

De asemenea, este anunțată prezența lui Bobby Lashley, Campioanelor feminine Tag Team Sasha Banks & Naomi, Campionul Intercontinental Ricochet, Gunther și alții.

WWE a confirmat deja faptul că Rousey o va înfrunta pe Charlotte pentru titlul feminin al brand-ului roșu la WrestleMania:Backlash într-un meci de tipul I’Quit. De fapt, acesta este un rematch între cele două, după ce Ronda a pierdut în fața lui Flair la WrestleMania 38 printr-o manieră controversată.

Se pare că oficialii vor unifica titlurile RAW și SmackDown Tag Team. Săptămâna trecută, Roman Reigns a făcut un promo în care a spus că dorește ca The Usos să câștige și centurile Tag Team din brand-ul roșu, astfel încât să le poată unifica. La RAW-ul din această săptămână, Jimmy și Jey Usos i-au provocat pe Randy Orton și Riddle la un meci de unificare a titlurilor. După ce RK-Bro i-au învins pe The Street Profits, The Usos i-au atacat pe Randy și Riddle, ținând ambele centuri deasupra lor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages