GamesWWE

2KGames infirmă zvonul că își va încheia parteneriatul cu WWE

WWE2K22 a fost în sfârșit lansat săptămâna trecută, după mult hype și așteptări. În urma eșecului colosal pe care l-a avut ediția precedentă, WWE2K20, fanii erau șceptici în ceea ce privește 2K22. Din fericire, jocul s-a dovedit a fi un mare succes atât pentru fani, cât și pentru hateri.

De ceva vreme există zvonuri că relația dintre WWE și 2K nu era tocmai bună iar oficialii companiei lui Vince McMahon căuta alți parteneri pentru colaborare. Conform zvonurilor, WWE chiar a discutat cu EA Games pentru eventuala producere a viitoarelor lor jocuri video.

Ronnie Singh este directorul de marketing digital al 2K Sports. Recent, acesta a postat pe Twitter o fotografie cu el și echipa 2K la sediul WWE. De asemenea, a infirmat zvonurile conform cărora compania nu va mai colabora cu 2K.

Deci, se pare că WWE și 2KGames vor lucra împreună foarte multă vreme de acum încolo. În plus, WWE2K22 va beneficia de o gamă largă de DLC-uri planificată pentru lunile următoare, incluzând noi personaje în roster-ul actual. Fanii sunt încântați că WWE2K22 este de fapt distractiv și asta contează cel mai mult până la urmă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !