WWEWWE SmackDown

Big E, vorbește despre relația cu Vince McMahon

Big E, are experiență ca și superstar mid-card, wrestler de top în echipă și acum individual în WWE. După mai mulți ani prosperi doar cu The New Day, oficialii au decis să-i dea lui Big E un push individual având un run de campion Intercontinental înainte de a câștiga servieta Money in the Bank. Ulterior, Big E, a făcut cash-in pe Bobby Lashley la un episod al RAW-ului și astfel este campion WWE.

Într-un interviu pentru TalkSport, Big E, a fost întrebat despre relația profesională pe care o are cu Vince McMahon. Acesta a spus:

„Avem o relație bună. Mereu am mers la Vince de-a lungul anilor, dar acum este un lucru mai normal deoarece primesc feedback constant de la el. Este grozav, pentru că avem o relație diferită.”

Big E, a menționat că a vorbit cu Vince săptămâna trecută despre interviul pe care l-a avut pentru The Breakfast Club. McMahon și-a spus părerea despre el. Big E, a mai spus că poartă discuții cu Vince despre lucrurile din afara ring-ului, ceea ce este estențial atunci când vrei să devii campion WWE. Big E, știe că trebuie să reprezinte compania și titlul WWE în aparițiile publice.

„Deci conversațiile astea publice sunt groaznice. Nu este ciudat, pentru că așa trebuie să-mi fac treaba, însă este o nebunie să fiu în diferite locuri drept tipul care poatră aceste conversații.”

Așa cum era de așteptat, Big E va avea un meci de tipul Champion vs. Champion împotriva lui Roman Reigns, deținătorul titlului Universal, la Pay-Per-View-ul Survivor Series duminică, 21 noiembrie 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !