WWEWWE PPV

FOTO: Edge, se află într-o formă fizică excepțională înainte de WWE Crown Jewel 2021

Hall of Famer-ul WWE, Edge, se află într-o formă fizică excepțională înainte de meciul său Hell in a Cell împotriva lui Seth Rollins, joi, la Pay-Per-View-ul Crown Jewel din Arabia Saudită.

Ieri, ”Rated-R Superstar”, a postat pe Instagram o fotografie la ”bustul gol” după ce a terminat un antrenament pe o plajă privată. El a spus:

„Astăzi, mi-am găsit o mică plajă privată. Mini vacanța s-a terminat. Bateria încărcată. E timpul să încep să lucrez.”

Vinerea trecută la SmackDown, Edge i-a transmis lui Rollins un ultim mesaj, feud-ul lor începând la SummerSlam și ajungând deja la 3 meciuri. Între timp, Seth, crede că deține avantajul în fața lui Edge, deoarece a lucrat mai mult timp în meciuri Hell in a Cell în ultimii ani.

Iată ce a spus Rollins, sâmbăta trecută la Talking Smack despre acest subiect:

„Voi repeta ceea ce toată lumea știe. Edge, se teme de mine. El crede că are experiență, dar nu este așa. De fapt, am petrecut mai mult timp în cușcă decât Edge, și sunt capabil să fiu mai periculos în interiorul cuștii decât el. Uite, dacă nu mă crezi, îi poți întreba pe băieții cu, care m-am înfruntat în cușcă. Oh, stai, doi dintre ei nu mai lucrează în companie.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !