AEW

Adam Cole nu este pregătit emoțional să îl invite pe Bobby Fish în The Elite

Adam Cole a părăsit NXT la finalul NXT Takeover 36, unde a pierdut în fața lui Kyle O’Reilly punând capăt disputei dintre cei doi. Imediat după Takeover, contractul lui Adam Cole în WWE a expirat și astfel a ajuns să fie liber profesionist.

Debutul lui Adam Cole la AEW All Out a zguduit lumea wrestlingului, lucru care l-a facut extrem de fericit. În special că acum face parte din aceași companie cu prietenii săi din The Elite și iubita lui, campioana AEW Britt Baker.

În NXT Adam Cole a făcut parte din facțiunea Undisputed Era, alături de Kyle O’Reilly, Roderick Strong și Bobby Fish. Fish ajunge să semneze cu AEW mai târziu după plecarea lui Adam Cole.

Adam Cole vorbește despre relația lui cu Bobby Fish într-un interviu de la Comic Con New York.

Ultima dată când am lost pe lângă Bobby Fish lucurile cu fostul meu grup nu s-au terminat prea bine. Nu sunt sigur că mai suntem pe aceeași lungime de undă. Cu toate astea sunt fericit că acesta face parte din AEW.

Adam Cole

Bobby Fish a declarat recent că este fericit să fie în AEW și să îl revadă pe Adam Cole. Bobby Fish se va înfrunta săptămâna aceasta cu Bryan Danielson la AEW Dynamite. Rămâne de văzut cum va decurge meciul.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !