Hall of FameRawWWE

Goldberg, va fi prezent la RAW-ul de săptămâna viitoare

WWE a confirmat că Goldberg, va fi prezent la RAW-ul de săptămâna viitoare care se va desfășura în Bridgestone Arena din Nashville, TN. Aceasta va fi prima apariție fizică a lui Goldberg la WWE TV după Pay-Per-View-ul SummerSlam 2021. În cadrul respectivului eveniment, campionul WWE de atunci, Bobby Lashley, l-a învins pe Hall of Famer după ce arbitrul a oprit meciul. La scurt timp după acel meci, Lashley, a rămas fără centură pentru că Big E a făcut cash-in.

La finalul meciului de la SummerSlam, Goldberg, nu a putut să se ridice în picioare după ce i-a fost atacat genunchiul. După meci, Bobby, a continuat să-l atace pe Goldberg, înainte ca fiul legendei, Gage, în vârstă de 15 ani, să încerce să-l oprească pe fostul campion WWE, însă Lashley l-a prins pe acesta într-o manevră de submission.

În această săptămână la RAW, Goldberg, a făcut un promo pre-înregistrat în care i-a promis lui Lashley că, dacă are noroc, îl va ucide pentru ceea ce s-a întâmplat cu băiatul său.

Este de așteptat ca un meci între Goldberg și Bobby Lashley să aibă loc la Pay-Per-View-ul WWE Crown Jewel din Arabia Saudită joi, 21 octombrie 2021.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !