RawWWE

Big E, nu vrea niciodată să-l copieze pe John Cena

Big E, a apărut în peisajul titlului WWE acum câteva săptămâni în urmă, după ce a promis că va face cash-in, ceea ce a creat mult entuziasm în rândul fanilor.

În cele din urmă, Big E, și-a ținut promisiunea făcând cash-in pe campionul WWE Bobby Lashley, și astfel ”s-a deschis o nouă ERĂ în Monday Night RAW”.

Atât John Cena, cât și Roman Reigns și-au consolidat cariera cu titlurile de top ale companiei, mulți fani întrebându-se cât de bine va merge Title Run-ul lui Big E, comparându-l cu Cena și Reigns.

În timp ce discuta cu Daily Star, Big E, a declarat că nu are intenția de a-i copia vreodată pe Roman Reigns și John Cena:

„Nu vreau să fiu altcineva, vreau să fiu eu. Niciodată nu vreau să-i copiez pe Cena sau Roman. Simt că este foarte devreme să mă gândesc la asta, însă simt că Title Run-ul meu merge bine și așa vreau să continue.”

Rămâne de văzut cum va evolua Title Run-ul lui Big E în calitate de campion WWE în lunile următoare, deoarece mulți fani își doresc ca el să aibă un reign lung și prosper.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !