WWE

Detalii despre seria ”WWE Evil” produsă de John Cena

John Cena, lucrează la un nou proiect legat de WWE, mai exact o serie documentar intitulată ”WWE Evil”, care va fi difuzată pe Peacock. Pe lângă faptul că, Cena va fi naratorul acestui documentar, proiectul îi aparține în totalitate.

Povestea din spatele serii respective este: „Expunerea psihologică și distractivă în mintea celor mai diabolici antagoniști din istoria WWE și impactul lor asupra culturii de masă”.

PWInsider, raportează că mai multe superstaruri din compania lui Vince McMahon, au filmat niște interviuri pentru seria la care se lucrează în prezent. Au susținut deja interviuri oameni precum Hulk Hogan, Mick Foley, Randy Orton, The Usos, Batista, Paul Heyman și Bayley.

În această săptămână, The Undertaker și The Godfather, au fost printre cei intervievați. Încă nu se știe când va fi difuzată această docu-serie. De asemenea, săptămâna trecută s-a aflat faptul că John Cena, va juca într-un noul film cu tema thriller politic.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !