RawWWE

Superstar din WWE ar fi cerut rezilierea contractului

Mas Lucha relatează că superstarul WWE Gran Metalik, a cerut rezilierea contractului său. S-a menționat că Metalik, vrea să plece datorită faptului că nu este folosit. Toate aceste lucruri vin din surse apropiate de Gran Metalik.

Tânărul de 33 de ani din Guadalajara, Mexic a lucrat anterior sub numele de Mascara Dorada în CMLL. De asemenea, a activat și în New Japan Pro Wrestling înainte de a semna cu WWE în anul 2016 ca parte a diviziei cruiserweight.

În 2018, Metalik a fost adăugat în stable-ul Lucha House Party, dar oficialii nu l-au susținut niciodată pe deplin și în cea mai mare parte era pus să piardă împotriva altor talente.

Nu se știe dacă compania lui Vince McMahon îi va accepta lui Gran Metalik cererea de reziliere a contractului. În acest an, WWE a concediat mai multe superstaruri pe motivul reducerilor bugetare, în ciuda faptului că au existat profituri record iar compania caută să aducă noi talente care au fost antrenate în primul rând la Performance Center. Actualul acord al lui Metalik cu WWE este valabil până în anul 2023.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !