RawWWE

Nu se știe cât timp va lipsi Nia Jax de la WWE TV

WWE a anunțat că Nia Jax, va rămâne în afara acțiunii pentru o perioadă ne-estimativă de timp. După cum InRing.ro a precizat deja, la RAW-ul din această săptămână a existat un angle în care Shayna Baszler, a pornit un atac brutal asupra lui Nia, lovind-o cu cotul de treptele ring-ului.

Modul în care au decurs lucrurile, părea să indice că Nia nu va mai apărea la WWE TV în viitorul apropiat. Explicația oficialilor pentru absența lui Jax este:

„Nia Jax, a suferit o fractură la cotul stâng, care necesită intervenție chirurgicală, iar ea va lipsi din acțiune pentru o perioadă ne-estimativă de timp.”

Nu se știe dacă accidentarea lui Nia Jax este legită sau există un alt motiv pentru care a fost scoasă de la WWE TV. Cu toate acestea, menționarea unei operații ar indica faptul că Nia va lipsi o perioadă bună de timp

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !