AlumniHall of FameWWE

WWE elimină produsele destinate lui Ric Flair de pe shop-ul companiei

WWE a decis să elimine marfa destinată lui Ric Flair de pe shop-ul companiei. În ciuda faptului că Flair nu mai este sub contract cu WWE, se pare că oficialii încă mai aveau produse cu acesta, lansând chiar un titlu de colecție ”Ric Flair Legacy Championship Collectors” la începutul acestei luni. Cu toate acestea, atât respectiva centură, cât și alte articole legate de Flair nu mai sunt disponibile. Dacă căutați numele lui Flair pe WWEShop, nu veți găsi niciun rezultat.

Acest lucru vine după ce WWE a scos partea cu ”Woooo!” reprezentativă lui Flair din intro-urile show-urilor TV săptămânale. De asemenea, episodul lui Flair din ”WWE Story Time”, în care vorbește despre peripețiile sale cu înoțitoarele de zbor într-un avion, a retras vinerea trecută de la Peacock.

În timpul respectivului episod, Flair a spus că, călătorea spre Honolulu iar 6 însoțitoare de zbor i-au cerut să își dea haintele jos și să se îmbrace cu celebrul său halat.

Vinerea trecută, Car Shield, a declarat că nu vor mai fi difuzate reclame cu Flair pe Peacock. Mai jos, aveți un fragment din Storytime-ul lui Ric Flair, care a fost scos de pe Peacock:

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !