SmackdownWWE

Motivul pentru care Sasha Banks nu a revenit încă la WWE TV chiar dacă este aptă din punct de vedere medical

Rapoartele recente spun că, chiar dacă a primit undă verde din partea medicilor, Sasha Banks nu a revenit încă la WWE TV. Inițial, Sasha, a revenit în WWE acum ceva timp pentru a avea un meci împotriva campioanei feminine din SmackDown la acea vreme Bianca Belair, în cadrul Pay-Per-View-ului SummerSlam din acest an. Cu toate acestea, întoarcerea lui Banks a fost de scurtă durată, deoarece ea nu a primit acordul medicilor să lupte la SummerSlam, fiind înlocuită de Becky Lynch.

WrestlingInc relatează că, motivul pentru care Sasha Banks nu este folosită la WWE TV se datorează lipsei planurilor creative pentru ea. De asemenea, Banks a fost prezentă în backstage la episoadele SmackDown-ului, însă nu a revenit la TV, deoarece oficialii nu-i găsesc scopul acum.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !