RawWWE

Divă din RAW, scoasă de la WWE TV?

Se pare că Nia Jax, ar putea să-și ia un mic concediu din WWE sau cel puțin asta se înțelege după ce i s-a întâmplat la RAW-ul din această săptămână.

Shayna Baszler, a învins-o pe Nia prin submission într-un meci la show-ul de seara trecută, dar lucrurile nu s-au încheiat. După meci, Baszler, a atacat-o brutal pe Nia, lovindu-i brațul de mai multe ori în treptele de oțel ale ring-ului iar arbitrii au intervenit să o oprească pe Shayna.

Baszler, privea cu ardoare suferința lui Nia Jax în timp ce arbitrii încercau să-i acorde ajutor iar comentatorii au spus că Shayna și-a „invalidat” fosta ei parteneră Tag Team.

Planurile se pot schimba oricând, dar de obicei oficialii fac astfel de angle-uri de fiecare dată când scot pe cineva de la WWE fie pe motiv creativ, fie pentru ca să-și ia timp liber. Prin urmare, se pare că Nia Jax va lipsi de la WWE TV cel puțin câteva săptămâni.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !