WWE

WWE se chinuie să vândă bilete în lipsa lui John Cena

WWE a reluat turneele live acum 2 luni, după o absență de peste un an datorită pandemiei Covid-19. De asemenea, John Cena, a revenit în companie în același week-end în care WWE a susținut primul Pay-Per-View alături de fani.

Deoarece s-a întors în WWE pentru o scurtă perioadă de timp înainte de a merge iarăși la Hollywood, Cena a dorit să lucreze la toate evenimentele, inclusiv house-show-uri. În plus, apariția lui John Cena a sporit vânzarea biletelor de către WWE.

Se pare că, acum în lipsa lui Cena, vânzările biletelor au scăzut. Dave Meltzer, a vorbit despre acest subiect în timpul Wrestling Observer Radio:

„Unul dintre argumentele pe care le am cu privire la John Cena este că acesta a ajutat foarte mult compania lui Vince McMahon, reușind să se împartă între Hollywood și Wrestling iar vânzarea biletelor pentru evenimente/house-show-uri a decurs foarte bine în timpul scurtului său run. Acum, că Cena nu mai este în WWE, evident vânzarea biletelor a scăzut considerabil. Deci da, chiar dacă WWE are standarde moderne, oficialii se chinuie să vândă bilete.”

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !