SmackdownWWEWWE PPV

WWE avea planuri importante pentru Becky Lynch la WrestleMania 37, dar le-a abandonat

În timpul unui interviu cu Alex McCarthy de la talkSPORT, Becky Lynch, a confirmat zvonurile că ar fi trebuit să aibă un meci la ediția WrestleMania din acest an.

Lynch, i-a spus lui McCarthy că era programată să lucreze la Mania împotriva lui Bayley. De asemenea, InRing.ro, a relatat acest lucru la vremea respectivă.

În schimb, Bayley, a avut un promo și o altercație fizică cu The Bella Twins. Aparent, acel segment trebuia să fie între Bayley și Becky.

Lynch, a mai menționat că inițial trebuia să revină în WWE în luna octombrie a acestui an, dar oficialii au sunat-o în săptămâna Pay-Per-View-ului SummerSlam, unde a lăsat-o pe Bianca Belair fără titlul feminin din SmackDown. După cum știm deja, Sasha Banks, urma să o confrunte pe Belair la acest eveniment, însă nu a primit acordul medicilor să lupte și astfel, Becky Lynch a fost înlocuitoarea ei surpriză.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !