RawWWE

MVP, va lipsi din acțiune pentru o vreme datorită unei operații la genunchi

MVP, și-ar fi rupt o coastă în urma unui atac din partea lui Randy Orton la RAW-ul din această săptămână. Bineînțeles, accidentarea este kayfabe, însă el a profitat de această situație pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale programată de ceva vreme.

După ce WWE a anunțat accidentarea lui MVP, acesta a spus pe Twitter că se va opera la genunchi. Se pare că, a trecut cu bine peste operație și acum se recuperează.

Dave Meltzer, raportează că datorită intervenției chirurgicale, MVP va lipsi de la WWE TV pentru o vreme. Nu se știe exact cât timp va lipsi MVP din ring, dar acest lucru va amâna cu siguranță posibila reunire a stable-ului The Hurt Business.

De asemenea, MVP ar putea să revină și să se deplaseze în baston așa cum a mai făcut-o, dar cum ”accidentarea” este legită, probabil nu poate pune piciorul jos o perioadă.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !