Giveaway-uri

InRing.ro, își premiază urmăritorii!

InRing.ro, dorește să își premieze urmăritorii care sunt alături de noi zilnic. De aceea, vom oferii premii la 3 norocoși care vor fi aleși în mod aleatoriu cu ajutorul site-ului CommentPicker.

Pentru a participa la giveaway-ul nostru trebuie să îndepliniți următoarele task-uri (majoritatea dintre ele fiind îndeplinite deja, suntem siguri):

  1. LIKE paginilor de facebook Instant Wrestling și WrestlingRomania.
  2. Follow la contul nostru de Instagram: inringro
  3. Alătură-te grupului nostru de Telegram: InRing.ro
  4. Intră pe site-ul nostru și comentează la 10 articole alese de tine.
  5. Share site-ului InRing.ro pe profilul tău de Facebook.

După ce ați îndeplinit ”condițiile” de mai sus, intrați pe grupul de Telegram și lăsați mesajul ”Îndeplinit + Numele vostru”. Premiile celor 3 câștigători sunt: Un tricou și o șapcă marca InRing.ro.

Giveaway-ul se desfășoară începând de astăzi, 20 septembrie 2021 până duminică, 17 octombrie 2021, ora 20:00. Câștigătorii vor fi anunțați pe 17 octombrie 2021, ora 21:30 pe paginile de Facebook, contul de Instagram și Grupul InRing.ro.

Succes tuturor participanților. Cei mai buni să câștige!

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !