WWE

Care este situația lui Mia Yim în WWE?

Mia Yim, nu a fost văzută la WWE TV în acest an și acest lucru i-a făcut pe fanii să vorbească despre viitorul ei în companie. Ultima apariție a lui Mia la TV a fost ls sfârșitul anului trecut, când s-a despărțit de stable-ul Retribution. Se spunea că va re-debuta la SmackDown câteva luni mai târziu, dar planurile s-au schimbat.

Yim, a ieșit pozitivă la testul pentru Covid-19 la sfârșitul lunii ianuarie, însă după ce s-a vindecat de temutul virus, ea nu a apărut la WWE TV, acest lucru făcându-i pe unii să creadă că ar putea fi accidentată.

În cursul zilei de ieri, Mia Yim, a transmis un mesaj pe Twitter, spunând pur și simplu că nu este accidentată. Deși nu este confirmat, este posibil ca absența sa să se datoreze planurilor creative.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !