GamesRawWWE

A fost stabilită noua dată a procesului dintre Catherine Alexander, designer-ul tatuajelor lui Randy Orton și WWE

Tattoo Artistul Catherine Alexander, a intentat un proces împotriva WWE, Take-Two Interactive Software Inc., 2KGames Inc., 2KSports Inc., Visual Concepts Entertaiment, Yuke’s Co., Ltd și Yuke’s LA Inc acum câțiva ani.

La începutul acestei luni, Curtea Districtuală din Illinois, SUA a decis să amâne procesul datorită pandemiei Covid-19. Cu toate acestea, potrivit documentelor instanței obținute de PWInsider.com, s-a dezvăluit faptul că noua dată a procesului este 31 iulie 2022.

Alexander, a declarat în cauza procesului că a făcut design-ul tatuajelor lui Randy Orton între 2003 și 2008, considerând că „tatuajele lui Orton sunt ușor de recunoscut de către public”. Design-ul său a fost inițial folosit pentru produse comerciale și prezentat într-un joc video. Alexander, crede că ar trebui să primească bani de pe urma acelor produse.

La finalul acestui proces, instanța va decide dacă inculpații au dreptul să folosească design-ul în jocuri având drepturi de autor sau dacă Alexander trebuie să primească bani pentru munca prestată.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !