RawWWE

Roman Reigns, va fi prezent la RAW-ul de săptămâna viitoare

Roman Reigns, va reveni la RAW-ul de săptămâna viitoare pentru prima dată de peste un an de când nu mai este în acest brand. ”Tribal Cheif” va lucra prima dată în RAW, ultimul său meci pentru brand-ul roșu fiind în 2019.

La SmackDown-ul de seara trecută, oficialii au anunțat că săptămâna viitoare la Monday Night RAW, Reigns va face echipă cu The Usos împotriva The New Day. De asemenea, campionul WWE Big E, a fost prezent în brand-ul albastru săptămâna asta pentru a se confrunta cu Roman.

Decizia ca Roman Reigns să fie inclus la RAW are probabil legătură cu scăderea rating-urilor din această perioadă, când WWE este eclipsat de jocurile de fotbal importante ce au loc lunea. În plus, RAW-ul a fost detronat pentru a doua săptămână la rând de către show-ul AEW Dynamite.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !