SmackdownWWEWWE PPV

Fost campion Universal îl acuză pe John Cena că s-a băgat peste meciul lui

Finn Balor, are o problemă cu John Cena, după ce acesta i-a luat locul în Main Event la SummerSlam luna trecută, în ciuda faptului că Balor era pregătit să semneze contractul pentru meciul cu Roman Reigns.

În timpul unui interviu recent pentru Mirror, fostul campion Universal a spus că se va ocupa de Cena în viitor, dorind să aibă un meci împotriva lui la WrestleMania:

„Nu mă pot gândi la un loc mai bun pentru a-l înfrunta pe John Cena decât la WrestleMania. Am o problemă cu Cena, el s-a băgat în Main Event-ul meu de la SummerSlam. În ciuda faptului că numele meu se afla pe contract, John l-a semnat. Cu siguranță această problemă trebuie rezolvată și dacă o vom face la Mania cu atât mai bine.”

Vă reamintim că, inițial, Balor trebuia să-l înfrunte pe Roman Reigns pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, fiind aproape să semneze contractul pentru oficializarea meciului. Cu toate acestea, Baron Corbin, a intervenit în segmentul celor doi la SmackDown, iar în mijlocul haosului John Cena a semnat contractul. De asemenea, Balor s-a confruntat cu Roman la începutul acestei luni în cadrul SmackDown-ului, dar a fost învins.

Duminică, 26 septembrie 2021, Finn Balor va „apela la Demon” pentru a-l înfrunta din nou pe ”Tribal Cheif” la evenimentul WWE Extreme Rules.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !