Hall of FameWWE

Kurt Angle, vrea să-i facă să renunțe pe Roman Reigns și CM Punk

Hall of Famer-ul WWE Kurt Angle, nu a mai revenit în ring de când a fost concediat, dar asta nu i-au împiedicat pe cei din WWE să-i ofere un rol în companie. Angle, a avut o carieră extraordinară în WWE, cu mai multe Title Run-uri și meciuri incredibile împotriva celor mai importante superstaruri din Pro Wrestling.

Kurt Angle, s-a retras din ring în 2019, dar cu toate astea, el continuă să activeze în Pro Wrestling și își dorește în continuare să se confrunte cu numeroși wrestleri pe care nu i-a întânlit până acum.

Angle, a postat o fotografie pe Instagram cu o listă tip ”Tap Out”, inspirată din cea a personajului ucigaș din Game of Thrones, Arya. De asemenea, pe această listă au fost trecuți Roman Reigns și CM Punk.

Cu siguranță, majoritatea fanilor și-ar fi dorit să vadă un meci între Kurt Angle și Reigns. Angle, nu a mai fost văzut în ring de după Pay-Per-View-ul WrestleMania 35. Rămâne de văzut dacă el va reveni în ring într-un fel sau altul.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !