AEW

Încă un indiciu pentru debutul lui Ric Flair in AEW

Ric Flair a devenit unul din cei mai populari wrestleri de când a părăsit WWE. În timp ce fiica lui, Charlotte Flair continuă să domine divizia feminină din WWE, viitorul lui Ric Flair este încă incert.

AEW a capitalizat mult pe talentele pe care WWE le-a pus pe liber. După anunțul că Ric Flair a reziliat contractul cu WWE, se pare ca AEW deja pune la cale planul prin care îl vor aduce alături de ei.

În ultimul episod AEW Rampage, un indiciu masiv a fost lăsat în legătură cu debutul său în AEW. Andrade El Idolo, iubitul lui Charlotte Flair, a câștigat împotriva lui PAC dupa ce Chavo Guerruro l-a atacat în timp ce arbitrul nu era atent.

Chavo Guerrero a acționat din proprie inițiativă, lucru care l-a nemulțumit pe Andrade. După ce fostul superstar WWE a realizat ce a făcut Guerrero, acesta a dizolvat echipa pe care o formaseră. Desigur, acest lucru poate să rezulte într-o alianță între Andrade și Ric Flair

Andrade a spus în trecut că își dorește să aibă toată familia sub același acoperiș. Având în vedere relația lui Ric Flair cu personalul companiei, acesta s-ar putea să debuteze foarte curând.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !