TNA

Fosta divă din WCW/TNA, Daffney, a decedat

Cu mare regret raportăm că Shannon Spruill, cunoscută de fanii Wrestling-ului drept Daffney, a decedat. Daffney și-a început cariera pe șcena națională în WCW jucând rolulu iubitei lui David Flair și a manager-ului Crowbar. Run-ul ei a fost considerat de multe superstaruri drept unui dintre punctele atractive din ultimii ani ai promoției.

Ea a continuat să lucreze pe șcena independentă până la semnarea cu TNA Wrestling în 2008, având rolul personajului parodic Sarah Palin The Governor înainte de a redobândi din nou rolul lui Daffney.

Când era în TNA, Daffney, a suferit mai multe contuzii și a dat în judecată compania pentru că se simțea într-un „mediu de lucru nesigur”. Procesul a fost soluționat fără intervenția instanței în 2013. Daffney, a vorbit foarte deschis despre problemele de sănătate pe care le-a suferit în timpul carierei sale în Pro Wrestling.

Condoleanțe prietenilor și familiei lui Daffney!

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !