RawWWE

Vince McMahon, a fost „foarte nemulțumit” de RAW-ul din această săptămână

Se pare că, la RAW-ul din această săptămână au existat mai multe segmente difuzate care nu erau promovate inițial. Un meci între The Miz vs. John Morrison fusese promovat pentru show, dar nu a mai avut loc. În cele din urmă, Morrison s-a înfruntat cu Omos. De asemenea, a existat mai mult haos în backstage-ul brand-ului roșu decât în mod normal.

PWInsider relatează că luni a fost una dintre „cele mai lungi” zile pentru echipa creativă, deoarece Vince McMahon a fost „extrem de nemulțumit” de ceea ce era planificat inițial la RAW-ul din 30 august 2021.

PWI menționează că Vince „a rupt script-ul” de mai multe ori. În plus, el ar fi cerut idei noi. S-a spus că unele dintre aceste idei au fost bune iar altele nu atât de bune, însă Vince le-a respins pe toate înainte de a lua decizia finală cu privire la noile planuri pentru respectivul show.

La ora 18:00, nu se știa oficial ce se va întâmpla în cadrul RAW-ului, ceea ce expică dispariția multor detalii din preview-ul show-ului oferit de site-ul WWE.

O sursă din companie a declarat: „Nu l-am văzut pe Vince McMahon niciodată până acum atât de furios în ziua unui show.”

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !