WWEWWE SmackDown

VIDEO: Sasha Banks, a participat la Paqui One Chip Challenge în timpul unui apariții la Hot Ones

Sasha Banks, a avut astăzi o apariție la Hot Ones pentru a participa la Paqui One Chip Challenge pe canlaul de YouTube Fist We Feast. Paqui vinde cipsuri tortilla extrem de picante, iar provocare implică persoana să-și testeze puterea și voința împotriva cipsului Carolina Reper, care are ardei și este foarte picant.

Banks și gazda show-ului, Sean Evans au făcut provocarea sponsorizată de Paqui. O puteți vedea și voi în clipul de mai jos:

Sasha, lipsește de câteva săptămâni din WWE. Ea a ratat pentru prima dată live event-urile din weekend-ul dinaintea Pay-Per-View-ului SummerSlam 2021. De asemenea, aceasta a fost scoasă din meciul pentru titlul feminin al SmackDown-ului împotriva lui Bianca Belair în cadrul respectivului eveniment. Oficialii speră ca Banks să revină curând în companie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !