AEWAEW Dynamite

Fanii care participă la AEW Dynamite: Grand Slam în New York vor trebui să prezinte dovada vaccinării

Fanii care intenționează să participe la show-ul AEW Dynamite pe 22 septembrie vor trebui să prezinte dovada vaccinării. Acest lucru este comunicat de primarul Bill de Blasio, care a spus că doar persoanele vaccinate ar putea intra la acest eveniment.

Iată detaliile pe care trebuie să le ia în considerare fanii care participă la show-ul companiei All Elite Wrestling pe 22 septembrie 2021:

  • Deținătorilor de bilete li se recomandă să prezinte una dintre următoarele dovezi ale vaccinării:
  • Card de vaccinare CDC. O fotografie sau o copie a acestui card este, de asemenea, acceptată.
  • NYC Vaccination Record sau altă înregistrade oficială de imunizare de pe teritoriul SUA sau din afara acestuia, inclusiv de la medicul de familie. O fotografie sau o copie a acestui card este, de asemenea, acceptată. Dacă nu puteți obține această înregistrare, sunați la 311.
  • Aplicația NYC COVID Safe: Disponibilă pentru descărcare pe Android și IOS. Puteți încărca o fotografie a cardului de vaccinare CDC sau altă înregistrare oficială în această aplicație, împreună cu o fotografie a actului de identitate.
  • Excelsior Pass (sau Excelsior Pass Plus): Pentru a putea utiliza această aplicație, veți avea nevoie de numărul de telefon sau adresa de e-mail asociată cu dosarul dvs. de vaccinare din New York. Dacă nu puteți utiliza această aplicație, încercați una dintre celălalte opțiuni enumerate mai sus.
  • Un registru oficial de imunizare din afara orașului New York sau SUA.

Rețineți: Ticketmaster, va rambursa banii fanilor care refuză să prezinte dovada vaccinării sau sunt nevaccinați.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !