SmackdownWWEWWE PPV

Reacția din backstage după ce Bianca Belair a pierdut titlul feminin din SmackDown în fața lui Becky Lynch la WWE SummerSlam 2021

Bianca Belair, a pierdut titlul feminin din SmackDown în fața lui Becky Lynch la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, în mai puțin de un minut. Inițial, Belair trebuia să-și apere centura împotriva lui Sasha Banks, dar ”The Boss” nu a primit acordul să intre în ring.

Așa cum am raportat anterior, oficialii știau cu o săptămână înainte că Banks nu poate lupta la eveniment, dar au continuat să o promoveze pentru a face revenirea lui Becky neașteptată. Vince McMahon a dorit să pună centura pe Lynch pentru a surprinde și mai mult fanii. Becky Lynch trebuia să aibă o apariție la show, dar apoi planurile s-au schimbat și a lucrat în acest meci.

Fightful Select a oferit câteva detalii despre modul în care superstarurile au reacționat după acest meci. Cei prezenți în backstage au spus că Belair părea să aibă o dispoziție bună atunci când a venit în culise iar oficialii au aplaudato pentru atitudinea ei.

În ceea ce privește reacția superstarurilor și a personalului, unii oameni au avut un șoc autentic pe care l-au ascuns destul de bine. Despre Bianca se spune că este profesionistă și profită din plin de orice situație în care se află.

O persoană a spus că, cu siguranță există un plan real pus deja în aplicare pentru acest storyline. Deja este promovat următorul meci dintre Belair vs. Lynch care va avea loc la PPV-ul de luna viitoare.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !