SmackdownWWE

Superstar de top din WWE este oficial babyface

PWInsider raportează că Brock Lesnar este considerat în mod oficial un babyface, făcând parte din brand-ul albastru (SmackDown). Lesnar a avut un segment cu Roman Reigns la sfârșitul Pay-Per-View-ului SummerSlam din acest an, dar a dat încă semne de heel, atacându-l pe John Cena după încheierea transmisiei live a evenimentului.

PWI menționează că ”The Beast” nu mai este heel. Aceasta ar fi prima dată când i se alocă rolul de babyface de când a debutat în WWE la începutul anilor 2000. Au fost momente când a avut semne de babyface în ultimii ani, însă pe plan intern a fost întotdeauna considerat un heel.

Lesnar este promovat pentru episodul SmackDown-ului din această seară, unde se presupune că va începe feud-ul cu Reigns și fostul său manager Paul Heyman.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !