AlumniWWE

De ce a plecat AJ Lee din WWE?

Fosta divă din WWE AJ Lee, a părăsit compania în anul 2015. Au existat o multitudine de motive care au făcut-o să ia această decizie, de la relația tensionată a ei cu oficialii până la accidentările suferite de-a lungul carierei sale.

Wrestling Observer Newsletter relatează că, se presupune că AJ Lee ar fi părăsit WWE pentru că îi expirase contractul. A fost și o situație incomodă atunci când medicul companiei, Chris Amann a intentat un proces împotriva soțului ei CM Punk. Înainte de plecare, AJ Lee a criticat modul în care WWE își tratează divele, așa cum se poate observa în tweet-ul de mai jos.

Accidentările suferite de AJ Lee au contribuit, de asemenea, la plecarea ei din WWE. Deteriorarea permanentă a coloanei vertebrale cervicale i-a scurtat considerabil cariera, lipsind din multe meciuri și feud-uri grozave. În plus, aceasta a menționat că îndeplinirea obiectivelor sale a dus la retragerea din ring.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !