SmackdownWWE

Becky Lynch, a fost confirmată pentru SmackDown-ul din Madison Square Garden

După ce a revenit în WWE, oficialii au anunțat că Becky Lynch va fi prezentă la episodul Super-SmackDown-ului de pe 10 septembrie în Madison Square Garden din New York City.

Lynch, s-a întors la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam sâmbăta trecută, și a învins-o pe Bianca Belair în mai puțin de 30 de secunde într-un meci pentru titlul feminin din SmackDown.

Inițial, Sasha Banks trebuia să se înfrunte cu Belair la acest eveniment, dar a fost scoasă din meci după ce nu a lucrat tot weekend-ul și săptămâna precedentă din motive necunoscute.

Acesta va fi primul eveniment al WWE la MSG de când a început pandemia Covid-19. La acest episod al SmackDown-ului vor fi prezente superstaruri atât din brand-ul albastru, cât și din cel roșu, inclusiv John Cena, însă nu se știe dacă va aparea la TV sau doar în fața publicului live.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !