Hall of FameWWE

Nikki Bella nu este mulțumită de modul în care WWE a tratat-o pe Bianca Belair la SummerSlam 2021

Se pare că Nikki Bella nu a fost încântată de modul în care au decurs lucrurile la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an. După cum am raportat anterior, Nikki a spus că nu i s-a permis să meargă la eveniment. Ea nu a dezvăluit ce a împiedicat-o să fie acolo.

După show, Nikki Bella a vorbit cu Scott Fishman de la TV Inisder, iar când i s-a cerut să spună momentul preferat de la eveniment, ea a spus că nu are nici unul. De asemenea, a criticat modul în care a fost tratată Bianca Belair. Belair a pierdut titlul feminin din SmackDown în mai puțin de 30 de secunde împotriva lui Becky Lynch.

„Vă pot spune care nu a fost momentul meu preferat. Atunci când a pierdut Bianca. Cu siguranță nu a fost momentul meu preferat și nici nu știu dacă am avut vreo unul…Am susținut întotdeauna divele și le voi susține mereu, mai ales că există Bianca, care are un talent atât de incredibil și nu poți să nu fi frustrat când vezi momente de genul, mai ales că titlul înseamnă atât de mult și îl pierzi în câteva secunde. Trebuie să recunosc că la acest SummerSlam, chiar nu am niciun moment preferat.”

Fratele lui Nikki, JJ Garcia, a fost de acord cu sora lui. Nikki a lăudat-o și pe Nikki A.S.H, spunând de asemenea, că The Bella Twins nu vor dispărea niciodată și nu vom ști niciodată când vor apărea.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !