WWEWWE PPV

Brock Lesnar a revenit în WWE la SummerSlam 2021

Roman Reigns și-a păstrat titlul Universal în urma Pay-Per-View-ului WWE SummerSlam din acest an, dar show-ul nu s-a încheiat după ce John Cena a pierdut meciul. În timp ce ”The Big Dog” sărbătorea victoria, fanii prezenți pe Allegiant Stadium și-au dat seama că oficialii mai au o surpriză pentru ei.

A început melodia de intrare a lui Brock Lesnar iar acesta și-a făcut apariția, revenind în companie. El încă mai are look-ul de „viking” care a atras atât de multă atenție în mediul online.

Lesnar nu a pierdut deloc timpul și s-a îndreptat către ring. Paul Heyman avea o privire șocantă, de parcă ar fi văzut o fantomă. Reigns nu s-a mișcat deloc, privind atent la ”The Beast”.

Brock a încercuit ring-ul și a stat pe treptele de oțel înainte de a-l privi pe Roman. Apoi Lesnar a intrat în ring. Fanii scandau „HOLY SH*T” în timp ce, cei doi erau față în față. În cele din urmă, Roman Reigns a părăsit ring-ul în timp ce Brock Lesnar a rămas, însă cu siguranță este abia începutul acestui storyline.

Această situație ar deveni interesantă, deoarece Paul Heyman are o alianță solidă cu Roman Reigns și Brock Lesnar. Acum, ”The Beast” s-a întors în WWE și a făcut-o într-un mod destul de bun pentru a pune capăt „Celei mai mari petreceri a verii”.

După acest segment, când transmisiunea evenimentului s-a încheiat, publicul aflat pe Allegiant Stadium a mai avut parte de ceva acțiune. Din moment ce Brock Lesnar era vizibil încordat pentru că a călătorit până în Las Vegas, a profitat din plin de timpul său. ”The Beast”, a făcut câteva ”Suplex City” pe John Cena, apoi l-a executat cu un F5 și a decis să plece.

Ulterior, Cena și-a revenit și a părăsit singur ring-ul. Știm că îl vom revedea pe Cena la SmackDown-ul din Madison Square Garden în septembrie, dar nu avem idee când îl vom revedea pe Lesnar.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !