WWE

Motivul pentru care Asuka a dispărut de la WWE TV

Asuka devenise divă de top în brand-ul roșu de când Becky Lynch a renunțat la titlul feminin din RAW datorită sarcinii sale.

WWE i-a oferit lui Asuka un push de campioană dominantă, învingându-și toate oponentele până când a pierdut centura împotriva lui Rhea Ripley la WrestleMania 37 în luna aprilie a acestui an.

Apoi a lucrat cu Rhea Ripley și Charoltte Flair, într-un meci de tipul Triple Threat pentru titlul feminin din RAW la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash.

Asuka a fost văzută ultima dată în acțiune la meciul Women’s Money in the Bank, câștigat de Nikki A.S.H, care ulterior a făcut cash-in cu succes, devenid campioană feminină în RAW.

Asuka a dispărut de la WWE TV, iar fanii se întreabă de ce. Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că Asuka nu are nicio problemă doar că „pur și simplu nu este folosită la nimic acum”. Nu se știe cum o vor folosi în continuare oficialii pe Asuka.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !