RawWWEWWE PPV

Sheamus spune că a vrut să se confrunte cu altcineva la WrestleMania 37

La sfârșitul anului 2020 și respectiv la începutul acestui an, WWE făcuse un storyline lung cu Sheamus și Drew McIntyre, care a fost construit pe baza vieții reale, deoarece ei sunt prieteni apropiați în afara ringului.

După ce McIntyre a pierdut titlul WWE în urma cash-in-ului făcut de The Miz la Elimination Chamber, oficialii au vrut ca, cei doi prieteni să aibă un meci la Pay-Per-View-ul FastLane. Se pare că Sheamus și Drew s-au stăduit ca meciul final din feud-ul lor să aibă loc la WrestleMania 37, dar compania avea alte planuri.

Sheamus și McIntyre au vorbit despre acest lucru în timpul unui interviu pentru BT Sports. Sheamus, a declarat:

„Da, chiar speram să lucrăm la WrestleMania. Acolo am simțit că feud-ul ar trebui să atingă punctul culminant, „rivalitatea” dintre noi ar fi trebuit să se încheie la Mania. Ne-am străduit cât am putut, am făcut-o amândoi, pentru ca asta să se întâmple, dar dacă trebuie să faci altceva, atunci fă-o în cel mai bun mod posibil.”

McIntyre a spus: „Dacă vedeți promo-ul dinaintea meciului nostru, observați că acesta a fost demn de WrestleMania. Această poveste, această poveste reală pe care o aveam…putem reveni, avem ediția WrestleMania de anul viitor și ne vom revanșa în fața fanilor, o vom face din nou, însă a fost cu siguranță o dezamăgire pentru noi, va trebui să o facem din nou.”

Drew McIntyre a pierdut împotriva campionului WWE, Bobby Lashley, în timp ce Sheamus l-a învins pe Matt Riddle pentru centura United States la WrestleMania 37.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !