AEWAlumniWWE

WWE nu va reacționa atunci când CM Punk va debuta la AEW Rampage

Au mai rămas doar câteva zile până la una dintre cele mai importante nopți din istoria AEW. Se crede că CM Punk va reveni în Pro Wrestling în această vineri seară la AEW Rampage, acest subiect fiind foarte discutat de lumea Pro Wrestling-ului, inclusiv de oamenii din WWE.

Cu toate acestea, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în trecut, surse din WWE susțin că „nu vor reacționa” la acest lucru. Sincer, oficialii nu pot face prea multe, deoarece nu au un show care să fie difuzat în același timp cu Rampage.

WrestleVotes a transmis următorul mesaj pe Twitter: „Sursele noastre spun că WWE nu va „reacționa” în niciun fel, atunci când CM Punk va debuta în AEW vineri seară la Rampage, cu 24 de ore înainte de cel de-al doilea Pay-Per-View anual important al WWE, SummerSlam. Timpul va decide.”

AEW Rampage se difuzează la ora 22:00 pe TNT. Probabil că fanii care stau acasă, se vor uita la SmackDown.

Oficialii AEW nu au confirmat că Punk va fi la acest show, dar au existat indicii, Darby Alin aducând în discuție în timpul unui promo subiectul „Cel mai bun din lume”.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !