WWE

Big E a venit în prosop la un WWE Live Event

The New Day se află în brand-uri diferite, dar stable-ul nu s-a destrămat. Aceștia încă sunt uniți și asta s-a văzut seara trecută în Columbia la un WWE Live Event.

Big E l-a învins pe Seth Rollins în timpul evenimentului din Columbia. După ce Rollins a ieșit din ring, destul de epuizat, Big E a rămas în fața publicului. În urma unui promo, Big E și-a prezentat frații din New Day.

Apoi Kofi Kingston și Xavier Woods au trecut la treabă. Cei doi s-au înfruntat cu Bobby Lashley și MVP, în timp ce Big E s-a dus în backstage să facă duș.

Știm că Big E a făcut duș după meciul său, pentru că purta doar un prosop când a venit repede spre ring pentru a-i distrage atenția lui Lashley în favoarea colegilor săi. Acest moment a fost un plus de divertisment pentru fanii prezenți la show. De asemenea, Big E a ținut strâns acel prosop, deoarece nu a vrut să transforme show-ul în ceva jenant pentru public.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !