Hall of FameWWE

Goldberg critică Title Run-ul lui Bobby Lashley

Goldberg este de părere că Bobby Lashley nu a reprezentat cum trebuie titlul WWE de când l-a câștigat la începutul acestui an.

Lashley a câștigat titlul WWE după ce l-a învins pe The Miz într-un episod al RAW-ului în martie anul acesta și îl deține de peste 160 de zile. Acesta este primul său run în postura de campion WWE și a fost extrem de dominant de când a câștigat centura.

Într-un interviu acordat pentru WWE India, Goldberg a vorbit despre Title Run-ul lui Bobby. El l-a criticat pe Lashley, numindu-l „foarte insensibil” și a afirmat că merită orice i se va întâmpla la Pay-Per-View-ul SummerSlam pe 21 august 2021.

„Există o modalitate prin care ar trebui să reprezinți titlul de top și nu cred că Bobby Lashley a făcut-o corect. Este foarte insensibil. În meciul nostru de la SummerSlam, numele meu nu ar trebui să fie Goldberg, ar trebui să fie Karma. Lui Lashley merită să i se întâmple multe lucruri și sper să fiu eu tipul care i le va oferi.”

Goldberg a mai dezvăluit că nu își alege adversarii cu, care să se confunte în WWE. Totuși, Hall of Famer-ul a spus că, dacă ar fi ales un oponent pe care să-l înfrunte atunci când a revenit, acela ar fi fost Bobby Lashley.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !