RawWWE

Randy Orton a revenit la RAW-ul de seara trecută

Randy Orton a dat startul RAW-ului din această săptămână. Orton era în mod clar fericit să revină în fața publicului live, dar înainte de a putea spune ceva, Matt Riddle a venit în ring și a spus că i-a fost dor să fie în preajma colegului său.

Deoarece „The Viper” a indicat clar că el și Riddle nu mai sunt o echipă, campionii Tag Team din RAW AJ Styles și Omos și-au făcut apariția. Styles a glumit spunând că Riddle are inima frântă pentru că Randy l-a rănit cel mai mult, nu bătaia pe care a primit-o de la Omos.

AJ l-a provocat pe Randy pentru un meci în cadrul show-ului iar el a acceptat. Orton a spus că îl va învinge pe Styles cu un RKO. Randy Orton a încercat să-l execute pe AJ Styles cu un RKO, dar Styles a scăpat iar Omos l-a împins, însă Omos a reușit să pună mâna pe Riddle. Randy a refuzat să-l ajute pe Riddle să se ridice. Se pare că totul s-a întâmplat pentru un meci ce include titlurile RAW Tag Team la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !