SmackdownWWE

Kofi Kingston i-a cerut permisiunea lui Vince McMahon să folosească degetul mijlociu la WWE TV

Kofi Kingston, a dezvăluit faptul că a trebuit să obțină aprobarea președintelui WWE, Vince McMahon, pentru a folosi degetul mijlociu la un episod al SmackDown-ului în 2019. Acest lucru s-a întâmplat în timpul feud-ului său cu Samoa Joe înainte de meciul lor pentru titlul WWE la Extreme Rules.

În timpul podcast-ului lor New Day: Feel The Power, Big E a spus că Kofi l-a felicitat într-un mod aparte pentru că a câștigat servieta Money in the Bank și a amintit că fostul campion WWE l-a învins pe Joe.

„Kofi, a arătat degetul mijlociu când avea feud-ul pentru titlul WWE cu Samoa Joe. Dintr-un anumit motiv, a folosit acel gest obscen, fiind printre puținele persoane care l-au folosit în istoria WWE.”

Kingston, a intervenit și a oferit mai multe detalii despre acest incident, dezvăluind că a avut nevoie de acordul lui Vince McMahon pentru a folosi degetul mijlociu în segmentul cu Samoa Joe.

„Întreaga situație a fost atât de amuzantă, deoarece mă gândeam la modul în care voiam să aplic această idee și aveam nevoie de ceva nemaivăzut. Îmi spuneam: „Trebuie să folosesc degetul mijlociu. Poate nu degetul mijlociu, dar ceva ce s-a mai întâmplat de-a lungul anilor.”. Cu cât vorbeam mai mult despre asta, mi-am dat seama că trbuie să folosesc degetul mijlociu. Am intrat în birou și l-am întrebat pe Vince McMahon iar el a fost de acord: „Da, va fi bine, îl vom utiliza.” Nu mi-a venit să cred. Mi-a urat mult noroc. Destul de sigur pe el, cameramanul a stat într-un unghi în care a putut vedea degetul meu mijlociu în așa fel încât gestul să poată fi dat la TV. A fost un lucru subtil.”

Kofi Kingston, a reușit să-l învingă pe Samoa Joe la Pay-Per-View-ul Extreme Rules 2019 pentru a-și păstra centura WWE. El a mai deținut titlul pentru ceva timp înainte ca „The Beast” Brock Lesnar să-l învingă la premiera SmackDown-ului pe FOX în luna octombrie.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !