RawWWE

Keith Lee a obținut prima victorie de când a revenit la WWE TV

La RAW-ul din această săptămână, Keith Lee a avut un rematch cu Karrion Kross, după ce la episodul de săptămâna trecută, Kross l-a învins și a obținut prima victorie în Main Roster.

De data aceasta, lucrurile au stat diferit pentru Lee, deoarece a obținut în cele din urmă victoria. Este prima victoria a lui de când a revenit în ring acum două săptămâni.

Între timp, Kross a pierdut 2 din cele 3 meciuri pe care le-a avut de la debutul său în Main Roster. La RAW-ul de după Money in the Bank, Karrion a pierdut împotriva lui Jeff Hardy. El ar fi trebuit să piardă și săptămâna trecută, dar planurile s-au schimbat când Hardy a fost scos din acțiune datorită faptului că a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19.

WWE îl pune pe Karrion Kross să piardă meciuri pentru a face un storyline în care Scarlett va debuta în Main Roster.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !