AlumniRawWWE

Fanii au scandat numele lui CM Punk la RAW-ul din această săptămână

După spusele fanilor, majoritatea celor prezenți la RAW-ul de seara trecută în Chicago, IL, au scandat numele lui CM Punk.

Fanii au menționat că scandările au început chiar în timpul înregistrărilor show-ului Main Event. Au existat alte scandări înainte de transmisia live, iar cei care au privit show-ul de acasă au putut auzi scandările în timpul meciului de tipul Handicap între Drew McIntyre vs. Veer & Shakey.

În timpul transmisiunii pe USA Network, nu se știe cât de puternice erau scandările, deoarece WWE poate reduce sunetul fanilor atunci când consideră că este necesar, dar mai jos aveți clipuri din arenă cu scandările numelui lui Punk.

Referitor la Punk, se așteaptă ca el să fie prezent la AEW Rampage pe 20 august în United Center din Chicago. Săptămâna trecută la AEW Dynamite, Darby Alin a spus că vrea să se confrunte cu cei mai buni luptători și asta include pe cineva care crede că ar fi cel mai bun din lume. CM Punk nu a vorbit despre zvonul semnării lui cu AEW, dar a oferit indicii pe rețelele de socializare.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !